Swissparts

Cégtörténet

1999
A Swissparts AG megalapítása, Dottikon, Svájc
HP szervizalkatrész-disztribútor

2001
Lexmark alkatrész-disztribútor
Kingston memóriamodulok disztribútora

2004
A Swissparts Hungary Kft. megalapítása Magyarországon
Alkatrészdisztribúciós szerződés Szlovéniára, Szlovákiára és Csehországra vonatkozóan Magyarországról történő kiszolgálással

2007
Európai központi raktár megnyitása Altenstadtban, Németországban
Brother alkatrész-disztribútor

2008
A Swissparts alapító tagja és partnere a “PartsGroupEurope” (PGE) hálózatnak, ezzel a lépéssel meghatározó módon járult hozzá az európai IT alkatrészpiac alakításához. Ezáltal partnereinknek a jövőben is a lehető legjobb szolgáltatást és számos jól ismert márka termékportfólióját kínáljuk. A hálózat jóvoltából több, mint 15 neves gyártó 600 000-nél is több termékéhez és alkatrészéhez van hozzáférésünk. Tagságunk által az EMEA régió majdnem minden országában helyi partnerként tudjuk kiszolgálni vásárlóinkat.

Az alkatrész portfólió kibővítése az alábbi gyártókkal:
Acer, Epson, IBM, Lenovo, Kyocera, Xerox, Fujitsu Siemens, Samsung

Vevőösszetétel

A Swissparts viszonteladókat (kereskedők, disztribútorok, szervizközpontok, stb.) és végfelhasználókat (magánszemélyek, biztosítók, bankok, KKV-k) is partnerei között tudhat. Jelenleg a Swissparts összesen több, mint 20 000 vevőjének kínál szerver-, notebook-, nyomtató alkatrészeket, kellékanyagokat, kiegészítőket, valamint a nyújt logisztikai és raktározási szolgáltatásokat.

Alapelv

Mindig is a szolgáltatás, minőség és partneri együttműködés képezte vállalati kultúránk alapját. Környezetünk és munkatársaink szükségleteihez igazodva haladunk konzekvensen ezen az irányon. Csak partnereink szükségleteinek ismeretében tudunk maximális szolgáltatást és minőséget biztosítani számukra.

Vállalatunk céljai

A Swissparts elsődleges célja alkatrészek, kiegészítők és kellékanyagok szállítása partnerei felé. Az egyedi megoldásokra, a minőségre és rugalmasságra helyezzük a hangúlyt. Dinamikus folyamatokkal és megoldásokkal segítjük megrendelőinket, hogy piacaik folyamatosan növekvő és változó igényeire mindig rugalmasan és hatékonyan tudjanak reagálni.