GYIK / SEGÍTSÉG

Nyitva tartás

Hétfő–Csütörtök: 08:00 – 17:30
Péntek: 08:00 – 15:00
Ha a munkanap szombatra esik, minden esetben 15.00 óráig vagyunk nyitva.

Áruátvétel személyesen

Megrendelt áruját beérkezés után akár személyesen is átveheti üzletünkben. Személyes átvételre minden rendelés esetén van lehetősége és mindig díjmentes.

Javítás és technikai segítségnyújtás

A Swissparts alkatrészdisztribútor, így elsősorban a keresett szervizalkatrészek beazonosításában, megrendelésében nyújtunk segítséget. Az eszközk szervizelésével, technikai segítségkéréssel kapcsolatban minden esetben próbálunk segíteni, ezzel együtt a gyártók hivatalos szerviz- és támogatóközpontjainak felkeresését javasoljuk vásárlóinknak.

Mit jelent a termékszámok -COM végződése?

Az alkatrészszámok mögötti -COM végződés a “Compatible” vagyis az eredetivel funkcionálisan megegyező, de nem az eredeti gyártó által gyárott terméket jelöli.

Mit jelent a termékszámok -EX végződése?

Az alkatrészszámok mögötti -EX végződés az „Exchange” vagy cserével megvásárolható alkatrészeket jelöli. Bővebb információt az SZOLGÁLTATÁSOK / EXCHANGE menüpont alatt talál.

Mit jelent a termékszámok -REF végződése?

Az alkatrészszámok mögötti -REF végződés a „Refurbished, egy már korábban használt, majd a gyártó, vagy forgalmazó által felújított, megtisztított, újracsomagolt alkatrészt jelent. Ez a megnevezés  eredeti, de nem új alkatrészeket jelöl, melyeket forgalomba hozatal előtt a gyártó/forgalmazó a stabil működőképesség szempontjából letesztel. Az így jelölt alkatrészekre minden esetben 3 hónap garanciát adunk.

Nem találja a megfelelő alkatrészt?

Írjon nekünk e-mailt, vagy hívjon minket telefonon!