GYIK / SEGÍTSÉG

Nyitva tartás

Hétfő–Csütörtök: 08:00 – 17:30
Péntek: 08:00 – 15:00
Ha a munkanap szombatra esik, minden esetben 15.00 óráig vagyunk nyitva.

Áruátvétel személyesen

Megrendelt áruját beérkezés után akár személyesen is átveheti üzletünkben. Személyes átvételre minden rendelés esetén van lehetősége és mindig díjmentes.

Mit jelent a -REF végződés?

Az alkatrészszámok mögötti -REF végződés a „Refurbished”, egy már korábban használt, majd a gyártó, vagy forgalmazó által felújított, megtisztított, újracsomagolt alkatrészt jelent. Ez a megnevezés  eredeti, de nem új alkatrészeket jelöl, melyeket forgalomba hozatal előtt a gyártó/forgalmazó stabil működőképesség szempontjából letesztel. Az így jelölt alkatrészekre minden esetben 3 hónap garanciát adunk.

Mit jelent az –EX végződés?

Az alkatrészszámok mögötti -EX végződés az „Exchange” vagy cserével megvásárolható alkatrészeket jelöli. Bővebb információt az SZOLGÁLTATÁSOK / EXCHANGE menüpont alatt talál.

Javítás és technikai segítségnyújtás

A Swissparts alkatrészdisztribútor, elsősorban a keresett szervizalkatrészek beazonosításában, megrendelésében nyújtunk segítséget. Javítással, technikai segítségkéréssel kapcsolatban a gyártók hivatalos szerviz- és támogatóközpontjának felkeresését javasoljuk vásárlóinknak.

Nem találja a megfelelő alkatrészt?

Írjon nekünk e-mailt, vagy hívjon minket telefonon!