Garancia

Swissparts a gyártók által vállalt garanciaidőt teljes egészében továbbadja vevői felé. A HP alkatrészek esetében ez a vásárlástól számított 1 év. Egyéb alkatrészek garanciaideje a vásárlástól számított 3 hónap, vagy a számlán ettől eltérően jelzett időtartam. Garancia érvényesítéséhez, kérjük, minden esetben mutassa be a vásárláskor kapott számlát és ha volt, a garancialevelet!

Garanciát csak a Swisspartsnál vásárolt alkatrészekre, termékekre tudunk érvényesíteni.

Fogyasztókra vonatkozó garanciális feltételek:

A 151/2003. Korm. rendelet a mellékletében meghatározott tartós fogyasztási cikkekre fogyasztó és vállalkozás közötti szerződés keretében történő eladás esetén az alábbi jótállási időt írja elő: (Fogyasztó a szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körén kívül eljáró természetes személy)

– 10.000 – 100.000 Ft közötti eladási ár esetén: 1 év,

– 100.000 – 250.000 Ft közötti eladási ár esetén: 2 év,

– 250.000 Ft-ot meghaladó eladási ár esetén: 3 év.

Ezen termékek közé tartoznak pl. az információtechnikai készülékek 10.000 Ft eladási ár felett, így különösen asztali számítógép, laptop, notebook, tablet, PDA, monitor, nyomtató, szkenner, pendrive, memóriakártya, valamint ezen termékek tartozékai és alkatrészei 10.000 Ft eladási ár felett.

Nyomtató kellékanyagok (tinta, toner), kopó alkatrészek esetében a rendeltetésszerű használatból bekövetkezett 1 éven belüli elhasználódás, kifogyás nem garanciális ok!