Exchange-Program

Exchange-(cserés) termékeink rendelésekor lehetősége van a meghibásodott alkatrészek leadásával kedvezőbb vételi árat elérni. Az Exchange-program keretén belül számos HP Inc. és Hewlett Packard Enterprise alkatrészt tud alacsonyabb áron megvásárolni.  A programban elérhető alkatrészeket a webshopon mindig ***-EX végződéssel jelöljük. A webshopon már a kedvezménnyel csökkentett árat látja:

  • A hibás alkatrészeket 14 napon belül, a vásárolt új alkatrész dobozában – az esetlegesen meglévő antisztatikus csomagolással együtt – kérjük visszahozni, ellenkező esetben nem tudjuk elfogadni a visszahozott alkatrészt és ebben az esetben a teljes árú alkatrész és az Exchange-alkatrész árkülönbözetét, valamint 14 000 Ft kezelési költséget számítunk fel!
  • Az árkülönbözet a teljes árú alkatrész és az Exchange-alkatrész árainak különbsége.

Az Exchange-alkatrészek fizikai, minőségi jellemzőjüket tekintve egyenértékűek a nem cserés változattal és ugyan az a garanciális idő vonatkozik rájuk.

Figyelem! Fizikai sérült, módosított alkatrészeket – pl. törött notebook kijelző, forrasztott alaplap – nem áll módunkban az Exchange-program keretében visszavenni. Ilyen termékekre a kedvezőbb árat nem tudjuk érvényesíteni és a fent részletezett módon a vonatkozó felárat és kezelési a költséget kiszámlázzuk!

Amennyiben nem Exhange-alkatrészeként rendeli meg a kívánt terméket, utólag nem tudjuk érvényesíteni a kedvezőbb árat. Kérjük, hogy erre figyeljen oda rendelése leadásakor és a kedvezőbb ár elérése érdekében rendelje az Exchange-alkatrészt!

Az Exchange-programmal kapcsolatos további kérdéseivel keresse bátran kollégáinkat!