Betöltés…

Válogasson eredeti szerver alkatrészeink közül. A gyártók által biztosított eredeti cserealkatrészek mindegyike elérhető kínálatunkban.

HPE szerver alkatrészek

IBM szerver alkatrészek

Dell szerver alkatrészek

Fujitsu szerver alkatrészek

A leggyakrabban előforduló alkatrészek lehetnek:

 • szerver merevlemez: a szerver merevlemezek a folyamatos használat miatt hajlamosak a meghibásodásra. Cseréjükkel biztosítható a 0-24 órás működés.
 • szerver SSD: az újabb szerverek részben vagy egészben már az SSD technológiát használják a merevelemezekhez hasonlóan a cseréjük és az egyre nagyobb adattárolási feladatok miatt kapacitásuk bővítése szükséges lehet.
 • szerver memória: szerver környezetben fontos a megfelelő méretű memória megléte, hogy az egyre növekvő adatfeldolgozási igényeknek meg tudjanak felelni a régebbi és újabb szerverek is.
 • szerver RAID vezérlő kártya, hálózati kártya, alaplap, transciever, ventilátor, gyorsítókártya: különböző elektronikus alkatrészek cseréje meghibásodás és rendszerbővítés esetén is szükséges lehet.

Az alábbi szerver gyártók modelljeihez talál nálunk alkatrészeket:

Hewlett Packard Enterprise

Dell

Lenovo

Fujitsu

Supermicro

Nem találja a keresett alkatrészt?

Küldje el kérdéseit!


  A checkbox pipálásával hozzájárulok, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje. Tudomásul veszem, hogy a hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom.

  Swissparts Hungary Kft.

  Cím: Magyarország
  1071 Budapest, Damjanich u. 11-15.
  Ligetváros Irodaház

  Telefon: +36-1-461-5080

  E-mail: info@swissparts.hu

  Adószám: 13377939-2-42

   

  Nyitva tartás:

  Hétfő – Csütötök: 9:00 – 17:30
  Péntek: 9:00 – 15:00
  Szombat – Vasárnap: Zárva

  Swissparts.hu