Betöltés…

Válogasson eredeti notebook alkatrészeink közül. A gyártók által biztosított eredeti cserealkatrészek mindegyike elérhető kínálatunkban.

HP Inc. notebook alkatrészek

Lenovo notebook alkatrészek

Dell notebook alkatrészek

Acer notebook alkatrészek

Fujitsu notebook alkatrészek

A leggyakrabban előforduló alkatrészek lehetnek:

 • notebook billentyűzet: nem megfelelően működő vagy külföldi nyelvkiosztású billentyűzetét új modulra cseréljük, hogy ismét gyorsan és pontosan tudjon gépelni.
 • notebook műanyag elemek: a műanyag burkolati elemek hibája nemcsak esztétikai problémát okozhat, a notebook többi alkatrésze is hamarabb tönkre mehet egy törött kijelző burkolattól vagy alsó borítástól.
 • notebook kijelző: a törött vagy pixelhibás kijelzőt újra cseréljük, a kontakthibás LCD kábel cseréjével megszüntethetők a megjelenítési hibák.
 • notebook tápegység: az eredeti gyártói tápegységek mindig megbízhatóan feltöltik az akkumulátort. Használatukkal a notebook teljes számítási kapacitása rendelkezésre áll.
 • notebook akkumulátor: a régi, csökkent kapacitású akkumulátort újra cserélve ismét teljes értékűen használhatja notebookját.
 • notebook hűtés: a rossz hűtés hangos, zajos és csökkenti a notebook teljesítményét, a folyamatos melegedés miatt végül a többi komponens élettartamát is.
 • notebook alaplap, elektronikus alkatrészek: nem, vagy hibásan működő touchpad modul, kijelző kábel, cseréjével ismét működőképes lesz a notebook összes funkciója.
 • notebook memória: az újabb szoftverek egyre több memóriát igényelnek, bővítse notebookját új memória modulokkal.
 • notebook háttértár: HDD, vagy ma már inkább SSD bővítéssel mindig lesz elég tárterülete adatai számára.

Az alábbi notebook/laptop gyártók modelljeihez talál nálunk alkatrészeket:

HP Inc.

Dell

Lenovo

Fujitsu

Acer

Asus

Nem találja a keresett alkatrészt?

Küldje el kérdéseit!


  A checkbox pipálásával hozzájárulok, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje. Tudomásul veszem, hogy a hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom.

  Swissparts Hungary Kft.

  Cím: Magyarország
  1071 Budapest, Damjanich u. 11-15.
  Ligetváros Irodaház

  Telefon: +36-1-461-5080

  E-mail: info@swissparts.hu

  Adószám: 13377939-2-42

   

  Nyitva tartás:

  Hétfő – Csütötök: 9:00 – 17:30
  Péntek: 9:00 – 15:00
  Szombat – Vasárnap: Zárva

  Swissparts.hu